Garantie en retourbeleid

 

SMOBOT Benelux streeft ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren.

Als zodanig bieden wij het volgende garantie- en retourbeleid:

 

Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw SMOBOT, kunt u deze binnen 30 dagen retourneren voor een volledige terugbetaling, als deze in perfecte staat verkeert. Een kleine hoeveelheid aanslag op de demper-hardware is acceptabel voor retouren, zoals verwacht kan worden na beperkt gebruik. U bent bent zelf verantwoordelijk voor deugdelijke retourzending en verzendkosten.

 

Op eventueel falende voedsel- of grilsensoren bieden wij garantie tot 6 maanden na aankoop. De verzendkosten zijn, in het geval van een geldige claim, voor onze rekening.

 

De controller en de servo-demper hebben een garantie van een jaar vanaf de aankoopdatum, afhankelijk van het feit dat de controller niet is blootgesteld aan water. De demper kan tegen een regenbui maar dient buiten gebruik in een droge ruimte te worden opgeslagen.
Eventuele verzendkosten zijn voor onze rekening.

 

Als door de gebruiker veroorzaakte schade optreedt, of als onderdelen naast voedsel of grillsensoren defect raken na de garantieperiode, zullen wij het voor u tegen minimale kosten voor repareren. Verzendkosten zijn in dit geval uw verantwoordelijkheid.